Svi mi redovno tražimo savete po internetu kako na prirodan način doći do lepote. Evo nekoliko sakupljenih saveta koje delimo sa Vama.

1. Nakon pranja vašu kosu uvijte u pamučnu majicu umesto u peškir. Pamuk će sačuvati vašu dlaku i pritom neće oštetiti vaše krajeve kao što to nekad može da se dogodi sa mikrofiberskim vlaknima peškira. Na ovaj način vremnom će vaša kosa biti zdravija.

2. Prilikom korišćenja kreme za nežnije ruke dodajte malo sirća. Radite ovo svako veče pred spavanje u periodu od dve nedelje. Videćete razliku u tome kako vam ruke izgledaju i kakve su na dodir.

3. Umesto skupih tonika za čišćenje, biće dovoljno da pomešate kašiku praška za pecivo sa šoljom vode. Prašak će rastvoriti sve nečistoće na licu, koje će nestati sa ispiranjem.

4. Prilikom korišćenja uvijača za trepavice, stavite uvijač ispod mlaza vruće vode ili ga zagrejte fenom, pa uvijte trepavice. Tako će efekat biti bolji, a trepavice će duže biti biti uvijene.

5. Čokolada nije toliko loša, pogotova crna čokolada. 2010. godine su naučnici u oblasti ishrane doneli zaključak da dodavanje umerenih količina crne čokolade u svakodnevnu ishranu može imati anti age efekat.

6. Bademi su vrlo korsina hrana kada su u pitanju bore i zbog sadržaja vitamina E koji kožu čuva od isušivanja, akni, ekcema i tamnih fleka.

7. Imate ispucale usne? Ne birnite. Mešavina soka od šargarepe i kisele pavlake imaće sjajan efekat na vaše usne. Namažite usne ovom mešavinom i ostavite da odstoji dok vam usne ne omekšaju. Nakon nekoliko nanošenja usne će vam biti nežne i zdrave.